STYLE FINDINGS | Iamnotbasic'den Yardımsever, Kaliteli, Zamansız Tişörtler!


İyi kesim basic bir tişört, her dolapta olması gereken en temel parçalardan biri.  Ama gelin görün ki bulması da bir o kadar zor. Telefon şarj eden clutch'ların üretildiği bir çağda düz sade bir tişört bulmanın zorluğundaki ironinin farkındayım; ama yakası, kolları, beli üzerinize istediğiniz gibi oturan basic bir tişört bulmak, bazen masal kahramanlarının Zümrüd-ü Anka kuşunu arama hikayelerine benzeyebiliyor.


Peki basic tişört neden bu kadar önemli? Çünkü joker bir parça, her yola geliyor. İsterseniz ofis toplantısında, isterseniz hafta sonu pikniğinde, isterseniz şık bir akşam yemeğinde giyebilirsiniz. Doğru kombin ve iyi kesim bir basic tişört ile her daim şık gözükebilirsiniz.


Basic tişörtün önemini ve bulmanın ne kadar zor olduğunu bilen Orkan Olgun ve Meriç Küçük, kafa kafaya vererek bu açığı kapatmak amacıyla IAMNOTBASIC adlı markayı oluşturmuşlar. Orkan Olgun yılların tekstil tecrübesini, Meriç Küçük de moda deneyimini yanına almış ve böylece gerçekten o mükemmel kesim tişörtler ortaya çıkmış. Meriç Küçük'ü Maritsa adlı blog'undan da tanıyorsunuz zaten; kendisi Türkiye'nin en iyi ve en çok okunan stil blog'larından birinin de sahibesi.


IAMNOTBASIC, o mükemmel tişörtü üretmenin yanı sıra ihtiyacı olan çocuklara destek olmayı da kendine misyon edinmiş. "Yardımsever Tişörtler" sloganından yola çıkarak, aldığınız her tişörtte bir çocuk tişörtünün üretim maliyetini Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar (Koruncuk) Vakfı'na bağışlıyorlar. Harika değil mi?