STYLE GUIDE | Eva Mendes'e İnat Eşofman Şıklığı

Birkaç gün önce Eva Mendes, bir röportajında evde eşofman giyip giymediği sorusuna "Eşofman mı? Hayır hayır, asla. Eşofmanlar, Amerika'daki bir numaralı boşanma sebebidir" cevabını verdi. Öncelikle şunu belirtmek gerekir ki; eğer evde eşofman giydiğiniz gerekçesiyle sizden boşanabilecek potansiyelde bir sevgiliniz varsa, lütfen onunla evlenmeyin. Eva Mendes de hatasını anlamış ya da gelen tepkilerden çekinmiş olacak ki; Instagram hesabından kendi eşofmanının fotoğrafını paylaşıp, bunun kötü yapılmış bir şaka olduğunu ve kendisinin de eşofman giydiğini söyleyip özür diledi. Ama ok yaydan çıkmıştı bir kere. Hatta konu o kadar büyüdü ki; Ryan Gosling bile konuyla ilgili bir tweet atıp, bu tweet'i atarken üzerinde eşofman olduğunu söyledi. Eva Mendes'in eşofmanlarla ilgili yaptığı yorumun videosunu buradan izleyebilirsiniz.


Siz Eva Mendes'e bakmayın. Eva, eşofmanın evde bile giyilmemesi gereken bir şey olduğunu savunuyor olabilir ama gelin görün ki istenirse sokakta bile giyilebilir. (Üzgünüm Eva.) Herkes 7/24 topuklu ayakkabılar ile dolaşmak ya da içinde rahat hareket edemediği kıyafetler giymek istemeyebilir. Bazen rahatlık da gerekir. İşte eşofman size o rahatlığı sunuyor. Üstelik bu rahatlığa şıklığınızdan ödün vermeden kavuşmanız mümkün. İşbu yazı, şıklığınızdan ödün vermeden eşofman altını nasıl giyebileceğinize dair önemli tavsiyeler içeriyor.


Eğer eşofmanın rahatlığına ihtiyaç duyuyor ama aynı zamanda yataktan yeni kalkmış gibi gözükmek istemiyorsanız, her zaman deri ceketin cool'luğundan yardım alabilirsiniz. Eşofman altı, baskılı bir tişört, sneaker'larınız ve tamamlayıcı unsur olarak deri  ceketinizle konforlu ve havalı bir günlük stil yaratabilirsiniz.


Alışık olduğumuz eşofman dokusu yerine başka dokulu eşofmanlar tercih edebilirsiniz; deri görünümlü eşofmanlar gibi mesela. Bu deri görünümlü eşofmanlar o kadar şık ki, doğru kombin ile gece bir davete bile gidebilirsiniz.


Spor-şık bir stil için her zaman ama her zaman aksesuarın gücüne güvenebilirsiniz. Statement kolyeler, küpeler ve güneş gözlüğü ile hem sportif hem şık bir tarz yakalayabilirsiniz.


Eşofmanı spor görünümden tamamen çıkarmak için ise topuklu ayakkabıdan destek alabilirsiniz. Evet, yanlış duymadınız. Topuklu ayakkabı, güzel bir clutch ve gömlek ile eşofmanınız eşofman olmaktan çıkacak ve bambaşka bir hale bürünecek.

Eşofmanlar o kadar da kötü değilmiş, değil mi Eva?

Image Sources: Sweetness of Fashion, Songs of Style, Pintsized Fashionista