INSPIRATION | Miley Cyrus'un Moda Blogger'ı Ablası

Dünya için pek de önemli olmayan, ama söz konusu moda dünyası olunca kulağa oldukça ilgi çekici gelebilecek bir haberim var. Miley Cyrus'un 1987 doğumlu, Brandi Cyrus diye bir ablası var ve kendisi bir moda blogger'ı.


Miley Cyrus'un uzun saçlı, sürekli dil çıkarmayan ve twerking yapmayan, daha günlük stilde giyinen halini düşünün. İşte o Brandi Cyrus. Brandi'nin Style Naive adını verdiği blog'u geçtiğimiz yazın sonunda start almış. Brandi, giydiklerimizin kim olduğumuzu yansıttığını, stilimizin kendimizi göstermek için bir fırsat olduğunu düşünüyor ve blog'unda da bunu yapmaya çalışıyor.


Brandi'nin stili 90'ların grunge akımını hatırlatıyor bana biraz. Çok fazla feminen kıyafetler ve topuklu ayakkabılar giymiyor. Daha çok maskülen parçaları tercih ediyor. Stilini bir iki kelimeyle tanımlamak gerekirse; tomboy ve rock chic kesinlikle doğru kelimeler. Tarzının anahtar parçaları ise deri ceketler, fedora şapkalar, bootie'ler, oversized tişörtler ve yırtık skinny jean'ler. Stilinin en güzel tarafı ise baştan aşağı lüks markalardan giyinmek yerine Forver21, Topshop gibi her bütçeye uygun markalara da kombinlerinde yer vermesi.


Brandi'yi ve stilini haylaz küçük kardeşi Miley'den daha çok sevdiğimi itiraf etmeliyim. Siz de sevdiyseniz, daha fazla Brandi için Instagram, Twitter ve elbetteki blog'una bir göz atın.