HAIR | 2015'in En 'It' Saçı


Biz kadınların saçları için kuaförde saatler geçirmesinin, yeri geldiğinde tonlarca para harcamasının, hayatındaki sorunları çözmeye ilk saç modelini değiştirmekten başlamasının elbette ki çok geçerli nedenleri var. Birincisi, saç gerçekten çok önemli; bütün stilinizi ve hatta bütün ruh halinizi belirliyor. Saçınız istediğiniz gibi değilse, hiçbir giydiğinizi kendinize yakıştıramayabiliyor, kötü saç günlerinde özgüveninizin yarısını bir anda kaybedebiliyorsunuz. İkincisi, sırf saçı değiştirmek bile yepyeni bir imaj, dolayısıyla yepyeni bir siz demek. Ve kim ara ara kendini yenilemek istemez ki?



Bunun en son ve en büyük örneği ise Scarlett Johansson. Hatta yeni saç modeli için 2015'in "it" saçı diyebilirim. O uzun, altın sarısı saçlarını kısacık kestirip, yanlarını da kazıtarak yepyeni ve bence eskisine kıyasla çok daha güzel, asi, genç, çekici ve kırmızı halıya heyecan katan bir Scarlett olarak karşımıza çıktı. "Tanrım beni baştan yarat" dedikleri şey, bu olsa gerek.


Saçlarındaki bu radikal değişim, haliyle giyim tarzına da yansıdı. Bunu en belirgin olarak 2015 Oscar Ödül Töreni'nde gördük. Yeşil elbisesiyle kombinlediği yeşil punk esintili kolye ve tek kulağına taktığı sallantılı küpe ile saçlarının uyumu muhteşemdi. Son zamanlardaki kırmızı halı tercihlerine bakarsanız, daha rock'n roll bir tarzı benimsediğini siz de hemen fark edebilirsiniz.

Eğer radikal bir saç değişikliğine gitmek istiyor ya da kısa saçlarınızı daha dikkat çekici hale getirmeye niyet ediyorsanız, Scarlett Johansson'un yeni saç stilinin fotoğrafıyla hiç düşünmeden doğruca kuaförünüze koşun derim.

Image Sources: PopSugar, Glamour, Huffington Post