LOOKBOOK | Yazbukey S/S 2015 ile Paris'e Yolculuk

Esin kaynağını Paris'ten almış, Paris'ten beslenmiş tonlarca şey var. Paris'e yapılmış şarkılar, başrolünde Paris'in oynadığı filmler, Paris'e yazılmış kitaplar ve daha birçok şey. Burası Audrey Hepburn'e "Paris is always a good idea" (Paris her zaman iyi bir fikirdir) dedirtmiş bir şehir sonuçta. Gerçekten de öyle; Paris her zaman iyi bir fikirdir. İşte tam da bu sebepten, ilhamını Paris'ten alan Yazbukey S/S 2015 koleksiyonu çok iyi bir fikir, çok çok iyi bir fikir.

Yazbukey'in çılgın, enerji dolu, renkli ve insanı mutlu eden tasarımlarını her zaman çok sevdim. Yazbukey tasarımlarına bakmak, insanda çizgi roman okuyor hissi uyandırıyor. Buna bir de en sevdiğim şehirlerden biri olan Paris eklenince, asla gözardı edemeyeceğim bir koleksiyon çıkmış ortaya. "My Heart Belongs To Paris" isimli bu koleksiyon sizi alıp Moulin Rouge'a götürüyor, Saint-Germain Bulvarı'nda şöyle bir tur attırıyor, Fransız bagetlerinin kokusunu ve Fransız şaraplarının lezzetini evinize getiriyor.


Koleksiyonda üzerinde Paris yazan çantalar, Bohem yazan tişörtler, "Excuse My French" yazan clutch'lar, Paris sokaklarında çok sık karşınıza çıkan ressamlara gönderme yapan palet ile fırça baskılı eşarplar, artık Yazbukey'in imzası haline gelmiş dudaklı kolye ile küpeler ve Paris'i hatırlatan daha pek çok şey var. Favorim ise üzerinde "Oui" yani "Evet" yazan clutch. Çünkü söz konusu Paris ise cevabım her zaman evettir. Evet.