MAKE-UP | Entelektüel Nail Art

Blogosferin derinliklerine dalıp kaybolduğum bir günde keşfettiğim ve ara ara yeni bir şeyler yapmış mı diye açıp bakmaktan kendimi alamadığım muhteşem ötesi bir blog var; The Bookish Manicurist.
Bugüne kadar pek çok kitap ya da oje içerikli blog'la karşılaşmışsınızdır. Peki ya hiç ikisini bir araya getiren bir blog görmüş müydünüz? İşte The Bookish Manucurist bunu yapıyor; okuduğu kitapları tırnaklarına taşırken bir yandan da kitapları değerlendiriyor ve bunu da son derece başarılı yapıyor.
En sevdiği yazarlardan biri olan Stephen King'e ithafen, bütün kitaplarından bir nail art yaratmayı amaçladığı Stephen King Project adlı bir projesi de var. Blog'da yer alan çoğu kitabı bilmediğimi itiraf etmeliyim, ama bu bayıla bayıla bakmaya engel teşkil etmiyor tabii. Bir Chuck Palahniuk fanı olarak, blog'da en çok görmek istediğim şey, Chuck Palahniuk kitapları olabilir. Umarım bir gün onlara da sıra gelir.


"Yaratıcılığı, yaratıcı kişileri ve orijinal fikirleri takdir etme" kürsüsü başkanı olarak bu blog'u duyurmayı kendime görev biliyor ve huzurlarınıza sunuyorum.