MAKE-UP | Kağıt Makyaj Ürünleri ile Tanışın

Kağıt makyaj malzemeleri yeni bir şey değil aslında. Bir süredir piyasada varlar, yalnızca henüz yeterince meşhur olmadılar. Taşınmasındaki kolaylık ve uygulamasındaki işlevsellik düşünülecek olursa, yakın gelecekte popüler olmaları oldukça muhtemel.


Çocukluğunda annelerinin çantalarına tıkıştırdığı tek kullanımlık kağıt sabunları hatırlayanlar var mı? Mai Couture'un kağıt makyaj malzemeleri de aynı bu mantıkla yapılmış. Kutunun içinden bir tane kağıdı çıkarıyor, uygulamak istediğiniz bölgeye uyguluyor ve sonra kağıdı atıyorsunuz. Tek kullanımlık olduğu için makyaj fırçalarının taşıdığı bakterileri taşıma ihtimali yok, tamamen hijyenik. Kağıttan olduğu için çantada kırılıp çantanın her tarafını pudra ya da allık yaparak kirletmesi derdi de yok. Paraben içermiyorlar. Üstelik sizi koca koca fırçaları ve pudraları taşıma zahmetin kurtarıyorlar. Kulağa harika gelmiyor mu?


Kağıt makyaj malzemelerinin sunduğu bir diğer ve belki de en önemli şey ise uygulanmalarındaki müthiş kolaylık. Her an, her yerde çıkarıp kullanabiliyorsunuz. Otobüste, uçakta, sinemada, makyajınızı tazeleme ihtiyacı duyduğunuz her ortamda, bir parça kağıt ile canlı ve fresh bir görünüme kavuşabiliyorsunuz.

Mai Couture'un fondöten, highlighter, allık, bronzlaştırıcı, parlamayı önleyici gibi her ihtiyaca hitap eden çok çeşitli bir kağıt makyaj ürünü yelpazesi var. Bunların dışında Bridal, Mom On-the-go, School Beauty Supply gibi hayat kurtarıcı kit'ler de yapmışlar. Bu kağıt ürünlerin nasıl uygulandığını daha iyi anlamak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.